Yon Grijs_B

Over Studyo-n

Onderscheidend karakter

Studyo-n is gespecialiseerd in het combineren van grafische vormgeving met illustraties. Dit is terug te vinden in de ontwerpen van huisstijlen, websites en allerlei andere uitingen zoals brochures, jaarberichten, leermethodes, boeken en tijdschriften.

Grafisch
De identiteit van een bedrijf wordt zichtbaar en herkenbaar door een goed beeldmerk. De uitstraling en toepassingen daarvan horen naadloos aan te sluiten bij de boodschap.
Kleur, vorm, typografie en lijnvoering zijn hierbij belangrijke elementen en de basis voor een treffende huisstijl, website, brochure en andere uitingsvormen.

Illustratief
Het illustratieve werk van Studyo-n kenmerkt zich door een grote diversiteit.
Zoals een beeldmerk een identiteit weerspiegelt, zo hebben illustraties ook hun
eigen specifieke uitstraling gericht op een bepaalde doelgroep.

Samenwerking
Studyo-n werkt sinds haar start in 1987 met veel plezier samen met een aantal freelancers die binnen aanvullende disciplines actief zijn. Met een enthousiaste groep van professionele webbouwers, fotografen, tekstschrijvers, vertalers, communicatieadviseurs, dtp’ers en drukkerijen heeft Studyo-n een goede relatie opgebouwd. Inmiddels hebben deze samenwerkingsverbanden zich ruimschoots bewezen.

Voorwaarden
De leveringsvoorwaarden van Studyo-n zijn hier te downloaden.

Alle foto’s en tekeningen op deze site zijn door mij gemaakt, tenzij anders vermeld.
De rechten van deze afbeeldingen liggen bij Studyo-n. Wilt u er een gebruiken neem dan eerst contact met mij op. Hartelijk dank.